tirsdag den 19. april 2016

Testhækling!

Testhækling!
Når designere laver en ny opskrift har de altid brug for testhæklere. 

Jeg har kun selv lavet en enkelt opskrift og var glad for at den blev testet inden den blev offentliggjort, for puha.. Den havde et par fejl! :) (Krabbe Kurt - se her)

Jeg har testet et par opskrifter efterhånden og syntes at det er vildt spændende at være med i processen og virkelig være obs på rettelser m.m.

Samtidig tænker jeg MEGET over hvordan det er at være ny når jeg sidder med sådan en opskrift - jeg havde ikke andet end internettet (bestemt også en god kilde) til at hjælpe og når opskrifterne er formuleret på den "forkerte" måde kan det virkelig være svært som ny at forstå dem.

Én af de mere kendte designere lige pt er Unkeldesign. 
Unkeldesign er Mikkel som laver de fineste bamser. Jeg blev valgt som en af hans faste hjælpere og min første test-opgave blev Konrad Kylling.

Konrad er den fineste kylling og med det samme måtte jeg bare lave en kæreste til ham. Hun blev døbt Karla Kylling herhjemme.

For at købe opskriften på Konrad skal du en tur forbi Mikkels blog og samtidig kan du lige tjekke alle de andre fine dyr ud - bloggen finder du her2 kommentarer:

 1. Hej vil høre om man godt må hækle en af dine opskrifter til gave . Så som ranglen ,skal være farmor for første gang og ville godt lave den nemlig ,venlig hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Frk. Sørensen22. april 2016 kl. 02.41

   Hej Pia 😊 
   Undskyld mit sene svar 😯 
   Alle opskrifter må hækles som gave. Du skal blot være OBS på om de må sælges. Mine egne opskrifter - der må det hæklet produkt gerne gives væk og sælges 😊 
   Stort tillykke med din nye titel! Jeg er lige blevet moster og det har bare sat gang i hæklenålen! Skriv hvis du har spørgsmål eller andet, så hjælper jeg gerne 😆 mvh Rikke

   Slet